SMK Monoblok Beton Köşk

Monoblok Beton Köşk, 1600 kVA trafo gücüne kadar üretilen SMK trafo ve dağıtım merkezleridir. Orta gerilim dağıtım ve trafo merkezi, elektrik dağıtım, fabrikalar, hastaneler, enerji üretim santralleri, yenilenebilir enerji santralleri ve liman işletmeleri çözümleri için harici uygulamalarda kullanılmak üzere üretilmektedir. Hava izoeleli SME serisi modüler hücreler ile veya gas izoleli hücreler ile beraber kullanılabilirler. Ayrıca alçak gerilim AC-DC panoları, koruma ve kumanda panoları, jeneratör ve kompanzasyon sistemleri, kontrol ve sinyalizasyon merkezleri, motor besleme panoları için özel kulanım imkanı sunmaktadır.

Ana gövde ve çatı olmak üzere iki parçadan meydana gelirler. Sahada özel hazırlanan köşk zemini üzerine yerleştirilirler. TS 500’e göre kullanılan hazır betonun basınç dayanım sınıfı C35 olup, doğaya uyum sağlayacak yapıda üretilmektedir. Suya ve toza karşı IP23D koruma sınıfına sahiptir. Köşklerde doğal havalandırma yapılabileceği gibi projeye uygun fan ve klima ile donatılabilirler. Dış duvar yüzeyleri standart olarak grenli dış cephe boyası ile RAL 9001, kapılar ise RAL 7035 renk kodunda boyanmaktadır. Proje taleplerine göre farklı renk seçenekleri kullanmak mümkündür.

SMK Monoblok Beton Köşk, uluslararası akredite laboratuvarlardan alınmış tip testlerine, IEC 62271-202 standardına ve TEDAŞ-MLZ/2020-069 yönetmeliğine uygun olarak imal edilmektedir. SMK monoblok beton köşk serisi TSE, ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 45001 kalite belgelerine sahiptir.

SMK - SPK Trafo ve Dağıtım Köşkleri  PDF 1 MB İndir
SMK Type Test Listesi  PDF 1 MB İndir

Error: Contact form not found.

İlgili Ürünler